KıbrısManşet

KTAMS Trafik, Sosyal Sigortalar ve Şehir Planlama Dairesi’nde grev başlatıyor

KTAMS, Trafik Dairesi, Sosyal Sigortalar Dairesi ve Şehir Planlama Dairesi'nde grev sürecini başlatacağını duyurdu

KTAMS’tan yapılan açıklamada, sendikanın rotasyon usulü çalışma önerisine Bakanlar Kurulu’ndan yazılı olarak resmi bir yanıt verilmemesi nedeniyle yarın Trafik Dairesi, Sosyal Sigortalar Dairesi ve Şehir Planlama Dairesi’nde grev sürecinin başlatılacağı belirtildi.

KTAMS’tan yapılan açıklama şöyle:

“Sendikamız, Covid19 bulaşının artması durumunda tüm kurumlarımızı kapatmak zorunda olacağımız ve kamusal hizmetlerin durma noktasına geleceği endişesi ile Hükümete tüm çalışanların rotasyon üsulü ile çalışması önerisinde bulunmuştu. Ancak Hükümet duyarsız ve sorumsuz bir şekilde davranmaya devam etmektedir.

Ülkemizin tekrardan tamamen kapanma durumuna gelmemesi için doğru zamanda gerekli tedbirler alınması gerekmektedir. Ancak Hükümet bu konuda büyük bir umursuzluk ve ciddiyetsizlik göstermektedir.

Sendikamızın rotasyon üsulü çalışma önerisine Bakanlar Kurulu’ndan yazılı olarak resmi bir yanıt verilmemesi nedeniyle sendikamız, yarın (22.09.2020) Trafik Dairesi, Sosyal Sigortalar Dairesi ve Şehir Planlama Dairesi’nde grev sürecini başlatacaktır.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu