GenelKıbrısManşetSpor

KTAY ikinci yaşını hipodromda kutlayacak

İkinci yaşını hipodromda kutlayacak olan KTAY, 17 aralık cumartesi günü sezonun ikinci koşu organizasyonunu gerçekleştiriyor. KTAY Yönetimi tüm at severleri organizasyona davet etti.

17/12/2022 tarihli miting hakkında;

1) Koşu, Gentleman olarak koşulacağından, gruptaki tecrübeli jokeyler tempoyu belirleyecek ve onların atları koşu boyunca geçilmeyecek, koşuya toplu şekilde başlanıp, toplu şekilde finish’e gelinecektir.

2) Jokeyler ve Aprantiler; 🔹Gözlük, 🔹Başlık, 🔹Koruyucu yelek, 🔹Çizme, 🔹Beyaz Pantolon, 🔹Jokey üst üniforması, 🔹Yarış veya Antrenman eyeri, Malzemeleriyle koşuya katılacaktır.

3) 18 yaşından küçük Aprantiler, ailelerinin imzalayacağı izin belgesiyle koşuya katılabilirler. Bu belge kulüp tarafından hazırlanıp, koşudan önce aprantinin velisi tarafından imzalanacaktır.

4) Koşu günü, istenmeyen durum yaşanabilme olasılığı göz önünde bulundurularak, Ambulans, sağlık görevlileriyle birlikte arazide hazır halde bekler vaziyette olacaktır.

5) Atların sağlığı ve koşu öncesi kontrolü için , Kulüp Veteriner Hekimi Dilber Necatoğlu görev yapacaktır.

6) Koşuya katılacak olan At Sahipleri, At Antrenörleri, Jokeyler ve Aprantiler 13:00’da Hipodrom arazisinde olmaları gerekmektedir.

İlk koşu saat 14:00’de start alacaktır.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu