KıbrısManşet

KTSO, ilk kez TÜYAP’ta düzenlenen 45. Yapı Fuarı’na katıldı

Bu yıl ilk defa Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) ve Sanayi Dairesi Müdürlüğü ortak organizasyonuyla 45. Yapı Fuarı’na katılım gösterildi.

Bu yıl ilk defa Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) ve Sanayi Dairesi Müdürlüğü ortak organizasyonuyla 45. Yapı Fuarı’na katılım gösterildi.

Türk yapı sektörünün lider yapı fuarı olarak nitelendiren bu fuarda iki bireysel katılım ve dört ortak organizasyon katılımıyla toplamda altı üyemiz stant açtı. PVC, alüminyum, cam, mobilya-ahşap, metal işleme ve inşaat ürünleri imalatı gibi çeşitli sektörlerde üretim yapan üyelerimizde fuarda yerini aldı. Ahmet Şahoğluları Ltd, Glasstech Trading Co Ltd, Sezer Köroğlu Ltd ve Velis Ticaret Ltd ortak organizasyonla katılım gösterirken, Hasan Onalt Sanayi Ltd ve Gürdağ Trading & Industry Ltd’nin ise bireysel katılım gösterdiği belirtildi.

Fuarda alüminyum, cam, mobilya, boya, tuğla, konteyner yaşam evi ve inşaat malzemeleri sergileniyor. Ayrıca Velis Ticaret Ltd’in standında Kıbrıs Türk Dayanışma Platformuna da yer verilip, Kıbrıs Türk Şampiyon Melekler Köyü’nün de tanıtımı yapıldı.

Fuar organizasyonu ve koordinasyonu KTSO Dış İlişkiler personellerinden Gizem Alışkan ve Feriha Biren ve Sanayi Dairesi’nden Sanayi Dairesi Kuruluşlar, Sanayi Bölgeleri, Fuarlar ve Genel Tanıtım Şube amiri Öcal Erten ve III.  Derece sanayi memuru Tahir Sinal tarafından yapılıyor.

26-29 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen fuar 10:00-18:00 saatleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde ziyaret edilebilecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu