KıbrısManşetSiyaset

Kubilay Özkıraç’tan Fikri Ataoğlu’na çağrı: Atilla Deva’yı görevden al

Demokrat Parti Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Turizm, Çevre ve Kültür Bakanı Fikri Ataoğlu'na çağrıda bulunan Kubilay Özkıraç, Atilla Deva'nın kuruma zarar verdiğini savunarak, Deva'nın bir an önce görevden alınmasını talep etti

Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası Başkanı Kubilay Özkıraç, Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Yönetim Kurulu Asbaşkanı Atilla Deva’nın kurum içerisinde ciddi rahatsızlık yarattığını öne sürdü.

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Atilla Deva’nın kurumda iş barışını bozduğu savunan Özkıraç, Deva’nın kurum içerisindeki toparlanmanın önündeki en büyük engellerden birisi olduğunu dile getirdi.

Atilla Deva’nın idari mekanizmayı toparlamaya çalışan kurum yönetimine her türlü engellemeyi yaptığını iddia eden Kubilay Özkıraç, Deva’nın kurumun geleceğiyle ilgili alınan doğru kararları sabote ettiğini de sözlerine ekledi.

Demokrat Parti Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Turizm, Çevre ve Kültür Bakanı Fikri Ataoğlu’na çağrıda bulunan Kubilay Özkıraç, Atilla Deva’nın kuruma zarar verdiğini savunarak, Deva’nın bir an önce görevden alınmasını talep etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu