KıbrısManşetToplum

Kültür sanat dolu gece

Dikmen Gençlik Merkezi ve Dikmen Belediyesi’nin organize ettiği ‘Dikmen’de Bir Gece’ etkinliği yoğun katılım ile gerçekleşti.

Dikmen Gençlik Merkezi ve Dikmen Belediyesi’nin organize ettiği ‘Dikmen’de Bir Gece’ etkinliği yoğun katılım ile gerçekleşti.

UNUTULMAZ BİR GECE YAŞANDI
Dikmen Köy Merkezinde gerçekleşen etkinlikte İki Toplumlu Müzik ve Folklor Derneği ekiplerinin yanı sıra FOGEM, 15. Uluslararası Yaz Sevinci Çocuk Şenliği ekipleri ve Dikmen İlkokulu Boru Trampet Takımı sahne aldı. Gecenin finalinde sahneye Frekans Gurubu çıktı. Frekans gece boyunca güncel müzikleri kendine has tarzıyla yorumlayarak unutulmaz bir geceye imza attı.

ÇELEBİ: DİKMEN FESTİVALLERİ ULUSLARARASIDIR
Festival öncesinde açılış konuşmasını gerçekleştiren Dikmen Belediyesi Başkanı Yüksel Çelebi, pandemi döneminin ardından kısa bir aradan sonra Dikmen’de bir gece etkinliğini gerçekleştirmenin mutluluğu içinde olduklarını söyledi. Çelebi, organizasyon içerisinde yurt dışından Polonya, Kırgızistan, Bulgaristan ve Türkiye gibi birçok ülkenin yer aldığını ve organizasyonun artık uluslararası bir organizasyon olduğuna vurgu yaptı. Çelebi konuşmasının devamında yoğun ilgiden dolayı Dikmen’in bur tür organizasyonları özlediğini ve Temmuz ayında 11 Meşale Festivali’ni de gerçekleştirmek istediklerinin müjdesini verdi. Çelebi konuşmasını tüm Dikmen Gençlik ekibine ve Dikmen Belediyesi personeline organizasyon için gösterdikleri çalışmalardan dolayı teşekkür ederek tamamladı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu