KıbrısManşet

Kumser ve Maypa’ya dava şoku

Kalkanlı Yaşam Evi Sorumlu Hekimi Dr. Şebnem Benar tarafından, Kalkanlı Yaşam Evi adına; Mehmet Kumser ve Serdinç Maypa aleyhine zem ve kadih davasının yanı sıra 2 milyon TL’lik tazminat davası açıldı


Son dönemlerde, İskele Sınırüstü Yaşlı Bakımevi’nin içler acısı durumunu gündeme taşıyan, yaşlı bakım evindeki skandal olayları gün yüzüne çıkaran ve Kalkanlı Yaşam Evi’nde yaşanan olumsuzlukları yaptıkları yayınlarla duyurmaya çalışan Mehmet Kumser (Skylap) ile Serdinç Maypa’ya dava şoku.

Kalkanlı Yaşam Evi’nde yaşanan olumsuzluklarla ilgili sosyal medya üzerinden yaptıkları yayınlarla yetkililerin dikkatini buraya çekmek isteyen ve Kalkanlı Yaşam Evi’nde kalan yaşlıların sağlıklı ve huzurlu bir ortamda yaşam sürmesi için çaba gösteren Kumser ve Maypa’nın yayınları ‘rahatsızlık’ yarattı.

Kalkanlı Yaşam Evi Sorumlu Hekimi Dr. Şebnem Benar tarafından, Kalkanlı Yaşam Evi adına; Mehmet Kumser ve Serdinç Maypa aleyhine zem ve kadih davasının yanı sıra 2 milyon TL’lik tazminat davası açıldı. Güzelyurt Kaza Mahkemesi’nde açılan Zem ve Kadih davası ile tazminat davasının yanı sıra, Kumser ile Maypa’nın benzer yayınlar yapmaması için ara emri talep edildi. Dün ara emri duruşmasının görüşülmesi için dava 22 Mart’a ertelendi.

Konuyla ilgili GIYNIK Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Serdinç Maypa, “Bizi susturmak ve gerçekleri gizlemek için adeta sansür uygulamaya çalışıyorlar. Bu kabul edilebilir bir durum değildir. Yayın yapmamızı engellemek amacıyla ara emri talep edildi. Biz susmayacağız ve doğruları konuşmaya devam edeceğiz” diyerek ortada büyük bir haksızlık olduğunu savundu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu