KıbrısManşetSpor

Kupanın rengi yeşil-beyaz

Kuzey Kıbrıs Futbol Antrenörleri Derneği (KKTFAD) adına ilk kez oynanacak olan KKTFAD Kupası bu akşam sahibini bulacak

Kuzey Kıbrıs Futbol Antrenörleri Derneği (KKTFAD) adına ilk kez oynanacak olan KKTFAD Kupası bu akşam sahibini bulacak.

ÇANAKKALE-DEĞİRMENLİK KAPIŞMASI:
Kuzey Kıbrıs Futbol Antrenörleri Derneği (KKTFAD) adına ilk kez oynanacak olan KKTFAD Kupası’nda bu akşam saat 19.00’da Lefkoşa Atatürk Stadı’nda 1. Lig’de bu yıl zirveyi ve Süper Lig’e yükselmeyi hedefleyen yeşil beyazlı takımlar Dem’s Cons. Çanakkale ile Miracle Değirmenlik karşı karşıya gelecek. Maçın normal süresi beraberlikle sonuçlanırsa doğrudan penaltı atışlarına gidilecek.

BASIN TOPLANTISI YAPILDI:
Kupa öncesinde dün KKTFAD lokalinde basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Miracle Değirmenlik kulüp başkanı Hakan Törehan ve teknik adam Özgü Bayraktar ile Dem’s Cons. Çanakkale kulüp başkanı Süleyman Can ve teknik adam Ahmet Ogan katıldı.

TOPALOĞLU: KUPA GELENEKSEL OLACAK
KKTFAD başkanı Hasan Topaloğlu yaptığı konuşmada dernek adına ilk kez düzenlenecek olan bu anlamlı kupayı geleneksel hale getirerek her yıl oynatmak istediklerini belirtirken kupada karşılaşacak her iki takıma teşekkür ederek başarılar diledi.

DEĞİRMENLİK ÖZLEMİ KUPAYLA BİTİRMEK İSTİYOR:
Miracle Değirmenlik kulüp başkanı ve teknik adamı da uzun bir aradan sonra böyle bir maçla futbola dönmenin heyacanını yaşadıklarını ve ilk kez oynanacak bu kupa maçını kazanmak istediklerini dile getirdiler.

ÇANAKKALE LİGE KUPA MORALİYLE GİRME HEDEFİNDE:
Dem’s Cons. Çanakkale kulübü başkanı ve teknik adamı da kupayı kazanmak istediklerini ve lig öncesi böyle anlamlı bir maçı kazanarak lige moralli girmek istediklerini söylediler.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu