EkonomiGenelKıbrısManşet

Kuzey Kıbrıs Turizmi İngiltere’de tanıtılıyor

Kuzey Kıbrıs, ITB Berlin fuarından sonra dünyanın ikinci büyük fuarı olarak tanımlanan “World Travel Market” turizm fuarında yerini aldı

51 BİN TURİZM PROFESYONELİ BEKLENİYOR

Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, 07-09 Kasım tarihleri arasında Londra’da gerçekleşecek olan “World Travel Market” turizm fuarında yerini alarak tanıtım faaliyetlerine başladı. Bu yıl 43’üncü yılı olan 2022 Dünya Turizm Fuarı (WTM) geçmiş yıllarda olduğu gibi Londra’nın Docklands bölgesi Excel fuar alanında yer alıyor. 182 ülkeden yaklaşık 5,000 firmanın katıldığı fuarı 51 bin turizm profesyonelinin ziyaret etmesi bekleniyor.

KIBRIS’A ÖZGÜ LEZZETLER DE TANITILIYOR

KKTC ulusal standı, her yıl olduğu gibi bu yıl da fuar alanının Avrupa ve Akdeniz holinde N5 giriş kapısını karşılayacak şekilde bulunuyor. Stand bu yıl modern bir konsept üzerinde ülke turizmini yansıtan posterler ile tanıtılıyor. Turizm paydaşlarının da katıldığı fuarda ülke tanıtımının yanı sıra, ülkeye özgü lezzetlerin ikramı da yapılarak, standı ziyaret eden misafirlerin kültürel lezzetleri tatması sağlanıyor.

ATAOĞLU: 2023 YILININ ÇOK DAHA İYİ GEÇMESİNİ HEDEFLİYORUZ

Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu yaptığı açıklamada, İngiltere’de düzenlenen “World Travel Market Turizm Fuarı’nın kendileri için çok büyük önem arz ettiğini” söyledi. Pandemi süresince fuarın 2 yıl yapılamadığına da değinen Ataoğlu, Kuzey Kıbrıs için İngiltere pazarının çok değerli olduğunu ve bu yıl da İngiltere’ye yönelik özel tanıtımlar yapıldığını belirtti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu