EkonomiKıbrısManşetToplum

Kuzey Kıbrıs’ın ilk mobil ödeme sistemi olan Local Pay’in hizmet ağı genişledi

Creditwest Bank-iWallet işbirliği sayesinde Local Pay ile 26 bin noktada %12’lere varan iade oranıyla ödeme yapılabiliyor

Creditwest Bank-iWallet işbirliği sayesinde Local Pay ile 26 bin noktada %12’lere varan iade oranıyla ödeme yapılabiliyor.

Zaheer: Local Pay’in uluslararası ödeme sistemine dahil olma yolculuğunun ilk adımını atmanın gururunu yaşıyoruz

 

26 BİN NOKTADA… Creditwest Bank tarafından müşterilerine özel olarak sunulan mobil ödeme sistemi hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Kıbrıs’ın ilk mobil ödeme sistemi Local Pay’in yeni adımı olan yurt dışı ödeme lansman toplantısı, Concorde Tower Lefkoşa’da yapıldı. Toplantıya, Creditwest ve iWallet Kurumsal Hizmetler firması yetkilileri de katılarak açıklamalarda bulundu. Verilen bilgiye göre, Local Pay artık Türkiye’de en seçkin markaların yer aldığı 26 bin satış noktasında kullanılabilecek. Türkiye’nin en seçkin tekstil, ayakkabı ve hızlı tüketim markalarında Local Pay üzerinden yapılacak alışverişlerde, kullanıcılara işlem anında %12’ye varan iade imkânı da sunuluyor.

 

ZAHEER: İLK ADIM TÜRKİYE’DE ATILDI… Creditwest Bank Genel Müdür’ü Mazher Zaheer, Kıbrıs’ı dijitalleşme ve teknoloji alanlarında çok daha ileriye taşımaya misyon edindiklerini belirterek, Local Pay’in artık Türkiye’de kullanılacak olmasını tarihi bir adım olarak nitelendirdi. Zaheer, tamamen kendi mühendisleri tarafından yaratılan, Local pay’in uluslararası ödeme sistemlerine dahil olma yolculuğundaki adımını Türkiye’den başlatmanın gururunu yaşadıklarını belirtti. Zaheer, işbirliği yaptıkları United Payments’in iştiraki iwallet firmasına kendilerine cesaret veren tüm partnerlerine ve Kıbrıs halkına teşekkür etti.

 

SOYLU: %12’YE VARAN İADE… iWallet Genel Müdür’ü Harun Soylu da Local Pay kullanıcılarının Türkiye’ye gittiği zaman ödemelerinde %12’ye varan geri ödeme sağlayacakları bir entegrasyon geliştirdiklerini belirtti. Local Pay kullanıcılarının Türkiye’de 81 ilde, 26 bin ödeme noktasında tüm AVM’lerde geçerli bir network üzerinden alışveriş yapabileceğini söyleyen Soylu, bu işbirliği çerçevesinde Creditwest yetkililerine, iwallet ve United Payment çalışanlarına teşekkür etti.

 

KOMUT: ULUSLARARASI SİSTEMİN… Alternatif Dağıtım Kanalları Yöneticisi Şerife Komut Local Pay’i yurtdışına açmanın gururunu yaşadıklarını, yaptıkları yoğun çalışmaların sonucunu alarak uluslararası  ödeme sisteminin parçası olduklarını ifade etti. Local Pay’in sadece Creditwest Bank müşterilerine değil, tüm Kıbrıs halkı için de avantajlı kullanıma açık olduğunu söyledi. Komut, Creditwest Bank olarak dijital bankacılık alanında gelişmeye devam edeceklerini belirtti.

 

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu