GenelKıbrısKültür SanatMagazinManşetToplum

Kuzey Kıbrıs’ta yıldızlar geçidi

Kuzey Kıbrıs’ın en prestijli ödül organizasyonu olan ‘Turizm ve Başarı Ödülleri’ görkemli bir törenle sahiplerini buldu

Kuzey Kıbrıs’ın en prestijli ödül organizasyonu olan ‘Turizm ve Başarı Ödülleri’ görkemli bir törenle sahiplerini buldu

GÖRKEMLİ VE ÖZEL GECE
Hayriye Vurdu organizasyonu ile ülkemizde ilk kez düzenlenen Turizm ve Başarı Ödülleri, Chamada Prestige Hotel’de gerçekleşen ve GIYNIK TV’de canlı yayınlanan görkemli törenle sahiplerini buldu. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Meclis Başkanı Zorlu Töre, Meclis Başkan Yardımcısı Fazilet Özdenefe, Turizm ve Kültür Bakanı Fikri Ataoğlu gibi ülke siyasetinin önde gelen isimlerinin yanı sıra, sanat, iş ve medya dünyasından önemli isimler de bu özel gecede bir araya geldi. Organizasyonun mimarı Hayriye Vurdu konuşmasında; gecenin düzenlenmesinde büyük katkısı olan Chamada Prestige Hotel Genel Müdürü Yasin Eker ve Alpcans Construction Direktörü Yüksel Alpcan’ı sahneye davet ederek teşekkür etti.

ÜNLÜ İSİMLER BU ÖZEL GECEDE BULUŞTU
Yavuz Şeçkin ve Gizem Özdilli’nin sunuculuğunu gerçekleştirdiği geceye; Yıldırım Mayruk, Uğurkan Erez , İvana sert, Ahmet Selçuk İlkan, Hakan Aysev, Tuğba Özerk, Barbaros Şansal, Yaşar ipek, Özge Ulusoy , Günay Museyeva , Demet Şener ve Türkiye’den gelen bir çok ünlü isim renk kattı . Azeri Sanatçı Azerin, Tuğba Özerk ve Yaşar İpek’in sahne aldığı gecede, ünlü mankenler tarafından Yıldırım Mayruk defilesi gerçekleşti. Defile sonrası Gizem Özdilli ve Yıldırım Mayruk’un doğum günleri de sahnede kutlandı.

GIYNIK Gazetesi ‘Yılın En Başarılı Haber Sitesi’ ödülüne layık görülürken, Genel Yayın Yönetmeni Bilbay Eminoğlu ödülünü Meclis Başkanı Zorlu Töre’nin elinden aldı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu