KıbrısManşetToplum

LAÇ Belediyesi kışa hazır

Kış mevsimiyle beraber etkisini gösteren yoğun yağışların vatandaşları mağdur etmemesi adına Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediyesi, bölgedeki önlemlerini ve çalışmalarını artırdı

Kış mevsimiyle beraber etkisini gösteren yoğun yağışların vatandaşları mağdur etmemesi adına Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediyesi, bölgedeki önlemlerini ve çalışmalarını artırdı.

DERE YATAKLARI ISLAH EDİLDİ
Lapta-Alsancak-Çamlıbel bölgesinde, kış aylarının gelmesi ile yapılan çalışmalar da yön değiştirdi. Özellikle yoğun yağışlar sonrası sel ve baskın tehlikesi doğuran dere yatakları bölgelerine ağırlık verilen bölgede, ani yağışlarda taşkınların önlenmesi ve sel riskinin en aza indirilmesi için dere yatağı temizlikleri yapılıyor. Çalışmaların titizlikle yürütüldüğü bölgede özellikle Geçitköy’de bulunan tüm derelerin temizliği gerçekleştirilirken halka rahat ve güvenilir bir yaşam fırsatı da sunuldu.

ANAYOLLAR TEMİZLENDİ
Bölgeyi kapsayan anayolların genel temizlik çalışmalarının da hız kazanması ile, vatandaşların ve bu yolu kullanan tüm sürücülerin yol güvenliği çerçevesinde daha güvenli ve seyahat edebilmeleri için tüm imkanlar seferber edildi. Kayalar ve Geçitköy bölgelerinde, anayollarında gerçekleştirilen ve tamamlanan çalışmalar, bölgedeki diğer yol kenarlarında da devam edecek.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu