GenelKıbrısManşet

Laç Belediyesi’nden ödüllü logo yarışması

Lapta-Alsancak-Çamlıbel (LAÇ) Belediyesi bölgesinin kimliğini ifade edecek Logo Yarışması düzenliyor

Son teslim tarihi 7 Nisan…

Tasarımların bilgisayar ortamında Adobe İllustrator veya CorelDraw grafik tasarım programları ile çizilmiş olması gerekiyor

BÖLGENİN KİMLİĞİ OLACAK…

Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediyesi, Lapta-Alsancak-Çamlıbel (LAÇ) Belediyesi’ni kurum olarak yansıtan ve bu bölgeler ile özdeşleşecek, tarihi, sosyolojik, fiziksel, kültürel yapısıyla ilişki kuracak, evrensel değerlerle üretilmiş, işlevsel nitelikte ve akılda kalıcı görsellikte, özgün bir logo arayışında. Belediyeden yapılan açıklamada; bölgenin kimlik unsurlarının ve değerlerinin doğru yansıtılması, yönetim felsefesinin ve bölge karakterinin özlü bir anlatımla logo aracılığı ile ifade edilmesinin öncelikli amaç olduğu belirtilirken aynı zamanda yarışmaya geniş katılım da hedefleniyor.

BİRİNCİYE 20 BİN TL ÖDÜL…

Bölgenin kimliğini ifade edecek olan logonun; bölge olarak kaydettiği gelişmeleri, ekonomik ve sosyal kalkınmaya ve geleceğe dönük yüzünü, belediyenin ilke, değerlerini, vizyonunu, şeffaf ve katılımcı yapısını, halk ile kurduğu ilişki ve diyaloğu yansıtması bekleniyor. Belediyenin kimliği olacak logo için yapılacak yarışmaya; TC ve KKTC vatandaşları katılabilecek. Katılımcı, yarışmaya gönderdiği logonun kendine ait olduğunu ve gerekli olabilecek tüm izinlerin alındığını kabul, beyan ve taahhüt edecek. Logo tasarımlarının teslimlerinin dijital yollarla yapılacağı belirtilirken; seçilen logoya 20 bin TL büyük ödül de takdim edilecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu