Genel

Lapta ve Alsancak bölgesi kapanma kararı bekliyor!

Lapta ve Alsancak bölgesinde gözler Bakanlar Kurulu’ndan gelecek karara çevrildi. Lapta Belediye Başkanı Mustafa Aktuğ, Sağlık Bakanı Ali Pilli ile görüştüklerini ve bu gece bir karar beklediklerini, bundan dolayı da esnaflarla yapacakları toplantıyı ertelediklerini söyledi

Lapta ve Alsancak bölgesinde gözler Bakanlar Kurulu’ndan gelecek karara çevrildi. Lapta Belediye Başkanı Mustafa Aktuğ, Sağlık Bakanı Ali Pilli ile görüştüklerini ve bu gece bir karar beklediklerini, bundan dolayı da esnaflarla yapacakları toplantıyı ertelediklerini söyledi.

“Esnaflarla yapacağımız toplantıyı erteledik. Nedeni de Sağlık Bakanı Ali Pilli ile yaptığımız görüşmeydi. Bu akşam Bakanlar Kurulu’ndan bir karar bekliyoruz. Biz de bu sebepten dolayı esnaf ile olan toplantımızı erteledik. Bu akşamki duruma göre esnaflarımız ile tekrar haberleşeceğiz. İlk önce kendi önlemimizi almamız gerekiyor. Diğer önlemlerin alınması için bölge belediye başkanları olarak uğraşıyoruz” diyen Aktuğ, “Bir haftadır Sağlık Bakanlığı yetkilileriyle görüşüyoruz. Üst Kurul’un görüşü de bu yöndedir. Buna onlar karar verecek biz değil, ama bölgedeki artış da ortadır. Biz kısıtlama talep ettik. Hangi sektörler kapanabilir, belki de hafta sonu sokağa çıkma yasağı olur? Farklı alternatifleri konuştuk ancak son karar Bakanlar Kurulu’nda” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu