KıbrısManşet

Lapta ve Alsancak bölgesine gitmesinin nedeni ortaya çıktı

Ülkemize 2019 yılında gelen ve tutuklandığı 2019 yılı Ağustos ayına kadar KKTC'de sefa süren firari mahkum Alexander Satlaev'in Lapta ve Alsancak bölgesine gitmesinin nedenine ilişkin önemli bilgilere ulaşıldı

GIYNIK ÖZEL

Ülkemize 2019 yılında gelen ve tutuklandığı 2019 yılı Ağustos ayına kadar KKTC’de sefa süren firari mahkum Alexander Satlaev’in Lapta ve Alsancak bölgesine gitmesinin nedenine ilişkin önemli bilgilere ulaşıldı.

Firari mahkum Satlaev’i arama çalışmaları devam ederken, hakkında çeşitli bilgiler de geliyor.

GIYNIK Gazetesi’nin güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre, Satlaev’in ülkemizde serbestçe dolaştığı günlerde Lapta ve Alsancak bölgesinde ikamet eden bir çok Rus, Bangladeş ve TC uyruklu arkadaş edindiği öğrenildi.

Satlaev’in arkadaşlarından yardım almak için arkadaşlarına ulaşmaya çalıştığı ve bu nedenle söz konusu bölgelere gitmeyi tercih ettiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Öte yandan Alexander Satlaev’in Güney Kıbrıs’ta da çok ciddi bağlantıları olduğu gelen bilgiler arasında. Satlaev’in Güney Kıbrıs’ta bulunan Rus mafyası uzantılarıyla yakın ilişki içerisinde olduğu öğrenilirken, firari mahkumun sınır bölgelerine gitmek yerine Girne bölgesine kaçması nedeniyle şimdilik bu konu ikinci planda kalmış durumda.

Satlaev’i arama çalışmaları halen devam ediyor. gündüz arama yapılan bölgelerde, polis ve özel harekat ekiplerinin yanı sıra belediye ekipleri de durmaksızın firari mahkumu arıyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu