FutbolKıbrısManşetSporToplum

Lapta’da Kritik 90 Dakika

Aksa Birinci Ligi cumartesi bir diğer maç Lapta'da oynanacak

Aksa Birinci Ligi cumartesi bir diğer maç Lapta’da oynanacak.

Lapta ile Gİrne Halk Evi takımlarının karşı karşıya geleceği maçta Lapta maça yaralı Girne Halk Evi moralli çıkıyor. Lapta takımı lige iyi bir başlangıç yapsada son haftalarda düşüş yaşadı. Lapta son lig maçında Mormenekşe takımına 3-1 mağlup olurken ligde son 3 maçta galibiyet alamadı. Devrim İzge’nin takımı zorlu rakibi karşısında kazanarak çıkışa geçmek istiyor. Genç teknik adamın bu maçtaki en büyük kozu Enes Kubat olacak. Lapta golcüsü Enes son 7 maçta rakip ağlara 7 gol attı. Lapta son 7 maçta 9 puan topladı.

Girne Halk Evi son lig maçında İncirli takımını 3-0 mağlup ederek son 2 maçta 6 puan topladı. Girne ekibi yaralı rakibi karşısında kazanarak bu çıkışını sürdürmek istiyor. Girne Halk Evi teknik heyetinin bu maçtaki en büyük kozu son zamanlardaki yükselen form grafiği ile Mehmet Erfinike olacak. Halk Evi ligde son 7 maçta 9 puan topladı.

Ev sahibi takım lige kötü bir başlangıç yapsada sonraki haftalarda puan toplamayı başardı. İki takım açısından da zorlu geçecek maç Lapta Şht. Şevket Kadir Stadı’nda oynanacak. Cumartesi saat 14:30’da başlayacak maçı Evren Karademir yönetecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu