Güney KıbrısManşet

Larnaka Havalimanı’nda büyük panik!

Wizz Air'in Larnaka Havalimanı'ndan 15.45 de kalkması gereken uçağın kalkışa geçeceği sırada iki kişinin bağırarak bu uçak kalkamaz bu uçağın son kalkışı olacak gibi sözler sarf ettikleri, bu durumu pilota ileten kabin hostesi ve pilotun devreye girmesi ile uçağın aprona geri döndüğü öğrenildi

Wizz Air’in Larnaka Havalimanı’ndan 15.45 de kalkması gereken uçağın kalkışa geçeceği sırada iki kişinin bağırarak bu uçak kalkamaz bu uçağın son kalkışı olacak gibi sözler sarf ettikleri, bu durumu pilota ileten kabin hostesi ve pilotun devreye girmesi ile uçağın aprona geri döndüğü öğrenildi.

Tekrar güvenlikten geçen yolcuların bu kez 4 saat bekletildikten sonra uçuşun iptal edildiği bilgisi verildi. Yaklaşık 4 saat sonra uçuşun iptal edilmesi üzere birçok yolcu şu sıralar mağduriyet yaşıyor.

Korku dolu anlar yaşatan şahısları polis göz altına aldı. Polis konuşmaları duyan bir şahsın da ifadesini alırken uçuş ertesi güne (21 Kasım 2022) saat 11.00’a ertelendi. Mağdur olan yolcular da otele götürülüyor.

(MHA)

Diğer Haberler

Başa dön tuşu