KıbrısManşetToplum

LBO yeni yıla merhaba konserlerini Caz Konseri ile tamamladı

Lefkoşa Belediye Orkestrası (LBO) dün akşam gerçekleştirdiği yeni yıla merhaba Caz Konseri ile caz müzik severlere harika bir gece yaşattı

Lefkoşa Belediye Orkestrası (LBO) dün akşam gerçekleştirdiği yeni yıla merhaba Caz Konseri ile caz müzik severlere harika bir gece yaşattı.

Arabahmet Kültür Evi’nde düzenlenen konserde, vokalde ve gitarda Hüseyin Altan, gitarda Kadir Evre, klavyede Hüseyin Kırmızı, bas gitarda Cahit Kutrafalı ve davulda Uğur Güçlü çaldıkları parçalarla izleyenlerin müzik dolu bir akşam geçirmelerini sağladılar.

Repertuarında Tenor Madness, There Will Never Be Another You, On The Sunny Side of the Street, Douce Ambiance , After You’ve Gone gibi bir çok parçaya yer veren orkestra kalite dolu performansları ile salonu dolduran müzikseverlerin büyük beğenisini kazandı.

Konsere katılan Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, Lefkoşa Belediye Orkestrası’nın yeni yıla merhaba konserleri ile yeni yıla başlarken herkese umut dolu başlangıçlar aşıladıklarını, çok zor bir yılı geride bırakırken 2024 yılının yoksullukla ve savaşlarla mücadele eden tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini diledi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu