FutbolKıbrısManşetSpor

Lefke Karadağ’dan Almanya Leverkusen’e

KKTC’DEN GEÇEN BONİFACE LEVERKUSEN’DE:
Bir dönem ülkemizde Lefke forması giyen Nijeryalı forvet oyuncusu Victor Boniface, 20,5 milyon Euro bedelle Almanya Bundesliga’nın köklü kulüplerinden Leverkusen’e transfer oldu.

LEFKE’DE 3 MAÇTA FORMA GİYDİ:
2017-18 futbol sezonunun devre arasında ülkemizin güzide kulüplerinden Lefke’ye transfer olan Victor Boniface, biri kupa olmak üzere üç karşılaşmada forma giyerken, toplam 3 gol kaydetti. Ardından takımdan ayrılan oyuncu ülkesi Nijerya’nın Real Sapphire takımına transfer olmuştu.

20.5 MİLYON EURO’YA LEVERKUSEN’DE:
2018-19 sezonunda Norveç’in önemli kulüplerinden Bodo/Glimt takımına transfer olan Boniface, 2022-23 sezonunda Belçika’nın Union SG takımına 6,1 milyon Euro bedelle transfer oldu. Boniface, 22 Temmuz’da ise Almanya Bundesliga’nın köklü kulüplerinden Leverkusen’e 20,5 milyon Euro’luk oldukça yüksek bir bedelle transfer gerçekleştirdi

SERMAYE ÖZEL TRANSFERİ DUYURDU:
Boniface’in Lefke dönemindeki teknik direktörü olan ülkemizin başarılı çalıştırıcılarından Hakan Sermaye de bu özel transferi sosyal medya hesabından paylaşarak duyurdu. Sermaye, oyuncunun transfer ve performans verilerini paylaşarak ülkemizde forma giyen bir oyuncunun böylesi özel bir transfere imza atmasının önemine vurgu yaptı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu