KıbrısManşet

Lefke’nin bir sapığı var!

Marketin ortasında, kocası Ö.Ş. ile birlikte alışveriş yapan, S.K.Ş isimli kadının kalçasını kasıtlı şekilde sıkarak taciz eden ve hiçbir şey olmamış gibi yürümeye devam eden Lefke’de sakin S.A. isimli şahıs kamera görüntülerinden tespit edilerek tutuklandı

Lefke Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir markette yaşanan akıl almaz olay güvenlik kameralarına yansıdı. Marketin ortasında, kocası Ö.Ş. ile birlikte alışveriş yapan, S.K.Ş isimli kadının kalçasını kasıtlı şekilde sıkarak taciz eden ve hiçbir şey olmamış gibi yürümeye devam eden Lefke’de sakin S.A. isimli şahıs kamera görüntülerinden tespit edilerek tutuklandı. Bir anda neye uğradığını şaşıran genç kadının olayı market sahibine aktarması üzerine, kamera görüntülerini izledikleri ve tacizden emin olduktan sonra polise şikâyetçi oldukları öğrenildi.

Pazartesi günü saat 19.40 sıralarında meydana gelen olayda, rafların arasında eşiyle birlikte alışveriş yapan genç kadının arkasından geçerken kasıtlı şekilde elini uzatıp kalçasını sıkan sapık S.A. mahkemeye çıkarılarak ileride yargılanmak üzere teminatla serbest bırakıldı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu