KıbrısManşetToplum

Lefkoşa, Güzelyurt ve Gazimağusa’da uyuşturucu operasyonu: 4 kişi tutuklandı!

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü Ekipleri ve Güzelyurt’ta Polis Müdürlüğüne bağlı CÖŞ Ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon ve denetimler kapsamında Lefkoşa, Güzelyurt ve Gazimağusa’da tasarruflarında uyuşturucu madde bulunduran 4 kişi tutuklandı.

Polis Basın Subaylığı konu ile ilgili yaptığı açıklamada;

Metehan Sınırı’ndan KKTC’ye giriş yaparken tasarrufunda 10 gram uyuşturucu madde bulundu

Dün saat 18:00 sıralarında, Lefkoşa’da Metehan Kara Geçiş Kapısından KKTC’ye giriş yapan L.T.(E-38)’nin üzerinde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü Ekipleri tarafından yapılan aramada, yaklaşık 10 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde tespit edilerek emare olarak alındı. Bahse konu şahıs tutuklandı.

Güzelyurt’ta aracında ve üzerinde yapılan aramada hap ve uyuşturucu madde bulunan 1 kişi tutuklandı

Dün saat 18:00 sıralarında, Güzelyurt’ta, Güzelyurt Polis Müdürlüğüne bağlı CÖŞ Ekipleri tarafından O.D.(E-31)’nin kullanımındaki aracında ve üzerinde yapılan aramada, tasarrufunda uyuşturucu madde içerdiğine inanılan toplam 50 adet hap, yaklaşık 1 gram ağırlığında hintkeneviri türü ile yaklaşık 1,5 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde tespit edilerek emare olarak alındı. Bahse konu şahıs tutuklandı.

Gazimağusa’da bir evde yapılan aramada satışa hazır uyuşturucu maddeler tespit edildi: 2 kişi tutuklandı

Gazimağusa’da ise dün saat 21:40 sıralarında C.I.A.(E-36) ve M.B.S. (E-22)’nin kalmakta olduğu ikametgahta, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü Ekipleri tarafından yapılan aramada, satışa hazır paketler halinde yaklaşık 20 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde tespit edilerek emare olarak alındı. Bahse konu şahıslar tutuklandı.

Polisin olaylarla ilgili soruşturması devam ediyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu