EkonomiKıbrısManşetSiyaset

Lefkoşa kilitlendi

Güneyde Çalışan İşçiler Derneği 14 Aralık tarihinden beri işlerine gidemeyen ve mağdur olan işçiler bugün kalabalık bir topluluk ile Lefkoşa'da eylem yaparak seslerini duyurmaya çalışıyor

Güneyde Çalışan İşçiler Derneği 14 Aralık tarihinden beri işlerine gidemeyen ve mağdur olan işçiler bugün kalabalık bir topluluk ile Lefkoşa’da eylem yaparak seslerini yetkililere duyurmaya ve mağduriyetlerini gidermeye çalışıyor.

GIYNIK ÖZEL – Taha Can GÜRLEK

POLİS EYLEMCİLERİ UYARDI

Eylem nedeni ile eylemin yapıldığı noktada vatandaşların mağduriyet yaşamasının ardından, Polis Müdürü Hüseyin Kadri ÇETE’nin koordinasyonunda geniş güvenlik önlemleri alınarak, eylemcilere bir önceki yaptıkları eylem de yaşanan mağduriyetler hatırlatıldı. Vatandaşların mağduriyet yaşamadan, kanunlar çerçevesinde eylemin gerçekleşmesi konusunda eylemcileri uyaran Polis Müdürü Kadri ÇETE, sorunsuz bir şekilde görevlerini yapmak istediklerini belirtti.

Açıklama yok.

LEFKOŞA KİLİTLENDİ

Meclis önünde toplanan işçilerin ve normal hayatlarına devam eden vatandaşların ciddi mağduriyet yaşamasının ardından Polis Müdürü Kadri ÇETE, vatandaşların ve işçilerin mağdur olmaması için girişimlerde bulundu. İşçilerin sıkıntılarını not alan Polis Müdürü Kadri ÇETE, Başbakan Saner’e ve yetkililere ileteceklerini belirtti.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu