KıbrısManşet

Lefkoşa-Mağusa anayolunda feci kaza

Lefkoşa-Mağusa Anayolu üzerinde, Çukurova kavşağı yakınlarında feci bir trafik kazası meydana geldi

Lefkoşa-Mağusa Anayolu üzerinde, Çukurova kavşağı yakınlarında feci bir trafik kazası meydana geldi. GIYNIK Gazetesi’nin olay yerinden elde ettiği bilgilere göre, Mağusa istikametinden Lefkoşa istikametine doğru yönetimindeki FL 670 plakalı Mercedes marka araça seyir halinde bulunan 22 yaşındaki Murat Ural, aşırı yağış ve süratin de etkisiyle aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek, karşı şeride geçti.

Yoldan çıkıp karşı şeride geçen araç o esnada ters istikamette yönetimindeki HA 326 plakalı Range Rover marka araç ile seyir halinde bulunan 68 yaşındaki Hüseyin Maraşlı ile yüz yüze çarpıştığı öğrenildi.

Kazaya karışan araçlarda sıkışan kişiler olduğu gelen bilgiler arasında. Lefkoşa-Mağusa anayolunda trafik akışı kilitlenmiş durumda. Polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerinde.

Kazada 1’i ağır olmak üzere 2 kişinin yaralandığı da gelen bilgiler arasında.

Polisten yapılan açıklama ise şu şekilde;

17.11.2022 tarihinde, saat 14:30 sıralarında, Gazimağusa – Lefkoşa Anayolu üzerinde, Murat URAL (E-22) yönetimindeki FL 670 plakalı araç ile Lefkoşa istikametine doğru seyrettiği sırada, Çukurova Kavşağı yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybedip orta refüj içerisinden karşı şeride geçmesi sonucu, o esnada karşı istikametten Gazimağusa istikametine doğru seyreden Hüseyin MARAŞLI (E-68) yönetimindeki HA 326 plakalı araç ile çarpışmışlardır. Kaza sonucu yaralanan her iki araç sürücüsü kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde tedavileri halen sürüyor. Soruşturma devam etmektedir.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu