KıbrısManşetToplum

Lefkoşa Stratejik Planlama STÖ Çalıştayı 2 Aralık’ta gerçekleşecek

Stratejik plan çalışmaları kapsamında Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB), Sivil Toplum İnisiyatifi Derneği (SiTi) organizasyonunda STÖ Çalıştayı düzenliyor

Stratejik plan çalışmaları kapsamında Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB), Sivil Toplum İnisiyatifi Derneği (SiTi) organizasyonunda STÖ Çalıştayı düzenliyor.

Stratejik Plan çalışmalarına ilişki değerlendirmede bulunan LTB Başkanı Mehmet Harmancı, 2023 yılının yaz aylarında çalışmalarına başladıklarını belirterek, hem kurum içi hem de kurum dışı veri toplama çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Bu verilerin bilimsel analizinden çıkan sonuçların LTB’nin önümüzdeki 3 yılını şekillendirecek olan stratejik plana yol göstereceğini ifade eden Harmancı, “Amacımız bilimsel yaklaşım ve katılımcılıkla şekillenmiş, şeffaflık ve hesap verebilirliği sağlayan bir stratejik plan hazırlamaktır. Toplumun her kesiminin talep ve ihtiyaçlarını dikkate alan, aynı zamanda da gerçekçi ve uygulanabilir olan bir 3 yıllık plan için çalışıyoruz” dedi.

Harmancı, Sivil Toplum İnisiyatifi Derneği’nin yürüttüğü ve sivil topumun karar alma süreçlerine etkin katılımını hedefleyen kampanya kapsamında hazırlanan katılım standartlarını uygulamayı taahhüt ettiğini hatırlattı ve “stratejik planlama sürecine doğrudan katılımı sağlayacak bu çalıştayın etkin katılım anlamında önemli bir örnek olacağına inanıyorum” dedi.

Harmancı ayrıca Sivil Toplum İnisiyatifi Derneği’ne üstlendikleri bu rol için teşekkür etti ve başkentin geleceğine yön vermek isteyen tüm sivil toplum örgütlerini çalıştaya davet etti.

Lefkoşa Stratejik Planlama STÖ Çalıştayı 2 Aralık 2023 tarihinde 09:30-17:00 saatleri arasında KTÖS salonunda gerçekleşecek. Daha fazla bilgi ve kayıt yapmak için 0533 874 01 90 numaralı telefondan SiTi yetkililerine ulaşılabilir.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu