GenelKıbrısManşet

Bir yaya bir de motosiklet sürücüsü yaralı

Lefkoşa ve Gönyeli'de bu akşam saatlerinde meydana gelen iki trafik kazası korkuttu. Lefkoşa'da bir sürücü aracıyla yayaya çarpı. Gönyeli'de ise bir sürücü aracıyla önünde seyreden motosikletliye çarptı. Yaralıların tedavileri sürüyor.

Lefkoşa ve Gönyeli’de bu akşam saatlerinde meydana gelen iki trafik kazası korkuttu. Lefkoşa’da bir sürücü aracıyla yayaya çarpı. Gönyeli’de ise bir sürücü aracıyla önünde seyreden motosikletliye çarptı. Yaralıların tedavileri sürüyor.

Lefkoşa’da  bu akşam saat 21.45 sıralarında, Bolu Sokak üzerinde 22 yaşındaki Kadir Kaan Yılmaz  yönetimindeki KC 820 plakalı araç ile kuzey istikametinden güney istikametine doğru seyrettiği sırada, Emirgan Süpermarket önlerine geldiğinde dikkatsizce sağa dönüşe geçmesi sonucu o esnada yolda yaya olarak bulunan 21 yaşındaki Abdurrahman Sukari’ye çarptı. Kaza sonucu yaralanan Sukari’nin kaldırıldığı Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde tedavisi halen sürüyor. Soruşturma devam ediyor.

Durmadı, motosikletliye çarptı

Gönyeli’de Belediye Bulvarı üzerinde, 33 yaşındaki Ezgi Şaşkara Sayar  yönetimindeki RS 662 plakalı araç ile doğu istikametine doğru seyrettiği sırada, Espressolab isimli iş yeri önlerine geldiğinde dikkatsizliği sonucu önünde aynı istikamete doğru seyreden ve önündeki trafiğin durması sonucu durmak zorunda kalan 57 yaşındaki Derviş Aplak yönetimindeki SZ 337 plakalı motosiklete çarptı. Kaza sonucu yaralanan motosiklet sürücüsü kaldırıldığı Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde tedavisi halen sürüyor. Soruşturma devam etmektedir.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu