FutbolKıbrısManşetSporToplum

Lefkoşa’da Kritik 90 Dakika

Aksa Süper Ligi 7. hafta karşılaşmalarında pazar günü bir diğer maç Başkent Lefkoşa'da oynanacak. CB Gençlik Gücü ile Doğan Türk Birliği takımlarının karşı karşıya geleceği kritik maç öncesi iki takımda da moraller oldukça yüksek

Aksa Süper Ligi 7. hafta karşılaşmalarında pazar günü bir diğer maç Başkent Lefkoşa’da oynanacak. CB Gençlik Gücü ile Doğan Türk Birliği takımlarının karşı karşıya geleceği kritik maç öncesi iki takımda da moraller oldukça yüksek.

Son lig maçlarını kazanan iki takım Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Son haftalarda farklı mağlup olan ancak son lig maçını kazanan CB Gençlik Gücü formda rakibi karşısında galibiyet alarak alt sıralardan kurtulmak istiyor.

Ligde 6 maçlık performans karnesinde kazanan yada kaybeden bir takım kimliğinde olan yeşil beyazlı takımın bu maçta hesapları 3 puan üzerine yapıldığı tahmin ediliyor. Niyazi Göksun hocanın bu maçtaki en büyük kozu son 6 maçta rakip ağlara 7 gol atan Mashumba olacak.

Ligde oynadığı ilk 3 maçta puan alamayan hatta gol dahi atamayan Doğan Türk Birliği son 3 lig maçında 3 galibiyet ve 9 puan topladı. Son 3 lig maçı performansına bakıldığı zaman bu maçın favorisi olarak görülen Girne ekibinde Tansel Ekingen ve Billy Micheal’ın de performansı göz dolduruyor.

Turan Altay ve ekibi son zamanlarda yükselen form grafiğini devam ettirmek istiyor. Doğan Türk Birliği takımı sezona şampiyonluk parolası ile başlamış ve CB Gençlik Gücü maçını da kazanarak rakiplerine bu yarışta var olduğunu kanıtlamak istiyor. Lefkoşa Atatürk Stadı’nda saat 14:30’da başlayacak maçı Mehmet Sezener yönetecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu