KıbrısManşetToplum

Lefkoşa’da meydana gelen iki kazada iki motosiklet sürücüsü yaralandı

Lefkoşa'da bugün meydana gelen iki trafik kazasında iki motosiklet sürücüsü yaraland

Lefkoşa’da bugün meydana gelen iki trafik kazasında iki motosiklet sürücüsü yaralandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan kazalarla ilgili yapılan açıklamada;

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ YOL VERMEK İÇİN DURAN ARACA ÇARPTI
“19.12.2023 tarihinde, saat 10:50 sıralarında, Dr. Burhan Nalbantoğlu Caddesi üzerinde Gönyeli Çemberine doğru yönetimindeki RT 524 plakalı motosiklet ile seyreden Arafet EMERCE (E-26), Gönyeli Çemberine geldiğinde, çemberde sağdan gelen araçlara yol vermek için durmakta olan Neriman DADAŞ (K-24) yönetimindeki RH 252 plakalı aracın arka kısmına çarpmıştır.

Kaza sonucu yaralanan motosiklet sürücüsü Arafet EMERCE, kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından müşahede altına alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.”

ANAYOLA DİKKATSİZ GİRDİ, BAŞKA ARAÇLA ÇARPIŞTI, SÜRÜKLENEN MOTOSİKLET BAŞKA ARACA DAHA ÇARPTI
“19.12.2023 tarihinde, saat 13:30 sıralarında, Lefkoşa’da Atatürk Caddesi üzerinde, Berk BEYDOLA (E-29), yönetimindeki UZ 655 plakalı motosiklet ile yolun kuzey kısmından anayolda seyreden araçlara öncelik hakkı vermeden caddeye dikkatsizce giriş yapması neticesinde, o esnada cadde üzerinde doğu istikametine doğru süratli ve dikkatsizce seyreden ve önünde seyreden aracı tehlikeli mahalde sağdan geçmeye çalışan Yahya GÖV (E-38) yönetimindeki PF 178 plakalı motosikletin önünü tıkaması neticesinde, Yahya GÖV motosikletin hakimiyetini kaybederek yol içerisine devrilip sürüklendiği sırada motosiklet üzerinden düşmüş ve o esnada sürüklenen motosiklet, yine yolun kuzey tarafında park halinde bulunan ve yola giriş yapan Hasan ELİGÖN (E-45) yönetimindeki aracın ön kısmına çarpmıştır.

Kaza sonucu yaralanan motosiklet sürücüsü Yahya GÖV kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde tedavisi halen sürüyor. Soruşturma devam etmektedir.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu