FutbolKıbrısManşetToplumTürkiye

Lejyonerimiz Yeni Malatyaspor’da

Türkiye Süper Ligi’nde yıllardır forma giyerek ülkemizi başarıyla temsil eden ve gururumuz olan lejyoner futbolcumuz Kenan Özer’in yeni adresi belli oldu.

Türkiye Süper Ligi’nde yıllardır forma giyerek ülkemizi başarıyla temsil eden ve gururumuz olan lejyoner futbolcumuz Kenan Özer’in yeni adresi belli oldu.

KENAN ÖZER’DEN 1.5 YILLIK İMZA

Türkiye Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, ülkemizi Türkiye’de başarıyla temsil eden KKTC’li futbolcu Kenan Özer’i kadrosuna dahil etti. Yeni Malatyaspor, son olarak Gaziantep FK’da forma giyen ve serbest statüde bulunan 34 yaşındaki temsilcimiz Kenan Özer ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

GAZİANTEP TEŞEKKÜR ETTİ

Ayrılık sonrasında Gaziantep kulübünden yapılan açıklamada; “Kulübümüze 2018-2019 sezonunda transfer olan ve geride kalan üç yıl boyunca büyük emeklerde bulunan başarılı futbolcumuz Kenan Özer ile yollarımız karşılıklı olarak anlaşılarak ayrılmıştır. Formamız altında her zaman üstün mücadele gösteren, Süper Lig’e çıkmamızda katkıları olan ve gerek saha içi gerekse de saha dışındaki örnek kişiliğiyle Kenan Özer’e en içten dileklerimizle teşekkürlerimizi iletiyor, bundan sonraki kariyerinde üstün başarılar diliyoruz” denildi.

YENİ MALATYA BAŞARI DİLEDİ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor kulübü, Kenan Özer için yaptığı açıklamada; “Kulübümüz, son olarak Gaziantep FK’da forma giyen serbest statüdeki Kenan Özer ile 1.5 yıllık sözleşme imzalamıştır. Kenan Özer’e hoş geldin diyor, şanlı formamız altında nice başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 KENAN: HERŞEYİMİ VERECEĞİM

Kenan Özer ise transfer sonrasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Yeni takımım Yeni Malatyaspor takımımızı en kısa sürede hak ettiği ve layık olduğu yerlere çıkarmak için var gücümüzle çalışıp her şeyimizi vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Allah yardımcımız olsun.”

TRANSFERDE SUMUDICA ETKİSİ

Kenan’ın transferinde Yeni Malatyaspor’un Romen Teknik Adamı Marius Sumudica da önemli rol oynadı. Kenan, Sumudica’nın bir dönem Gaziantep FK’yı çalıştırdığı dönemde de Romen teknik adamın öğrencisiydi ve Sumudica serbest olan Kenan’ın transferini bizzat kendisi istedi.

RAKİP BU AKŞAM GÖZTEPE

Kenan Özer’in yeni takımı Yeni Malatyaspor Türkiye Süper Ligi’nde 20. hafta sonunda 15 puanla son sırada yer alıyor ve kümede kalma mücadelesi veriyor. Yeni Malatyaspor ligin 21. haftasında bu akşam saat 19.00’da Göztepe’yi konuk edecek. Sumudica’nın şans vermesi durumunda Kenan’ın bu maçta forma giymesi bekleniyor.

BEŞİKTAŞ ALT YAPISINDAN ÇIKTI, ANKARAGÜCÜ’NDE İKİ ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Beşiktaş alt yapısında yetişen ve bir dönem ülkemizde de Dumlupınar forması giyen ‘Komutan’ lakaplı Kenan Özer’in özellikle Ankaragücü tarihinde önemli bir yeri bulunuyor. Kenan, 2017 yılında kadrosuna dahil olduğu Ankaragücü’nün hem 2. Lig hem de  1. Lig’de şampiyon olan kadrosunda yer aldı.  2016-17 sezonu TFF 2. Lig finalinde Ankaragücü, Tuzlaspor’u 2-1 devirirken Kenan Özer son dakikadaki golüyle şampiyonluğu getirmişti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu