FutbolKıbrısManşetSporToplum

Lider Karadağ Semalarında

Aksa Süper Ligi 8. hafta bir diğer karşılaşmada Lefke ile Mağusa Türk Gücü takımları karşı karşıya gelecek. Karadağ'da oynanacak bu maçta Mağusa Türk Gücü maçın favorisi olarak görülsede mağusa ekibini zor bir maçın beklediği kanaatindeyiz

Aksa Süper Ligi 8. hafta bir diğer karşılaşmada Lefke ile Mağusa Türk Gücü takımları karşı karşıya gelecek. Karadağ’da oynanacak bu maçta Mağusa Türk Gücü maçın favorisi olarak görülsede mağusa ekibini zor bir maçın beklediği kanaatindeyiz.

Lefke sezona Kemal Yürekli yönetiminde başlamış ve ligin 4. haftasında genç teknik adamla yollar ayrılmıştı. Takımın başına getirilen Çağan Çerkez ile 3 maçta 6 puan toplayan Lefke bu süreçte sadece geçen hafta Miracle Değirmenlik takımına mağlup oldu. Çağan Çerkez’in özellikle eksik futbolculardan dolayı bu maçta genç futbolculara şans vereceği düşünülürken genç teknik adamın bu maçtaki en büyük avantajı maçın Lefke’de oynanacak olması. Mağusa Türk Gücü ligde son 7 haftada istatiklerde her alanda zirvede yer alıyor.

Mağusa ekibi 19 puanla yenilgisiz ve gol averajı ile liderliğini sürdürürken konuk takım attığı 22 golle de ligin en fazla gol atan takımı konumunda bulunuyor. Ali Oraloğlu’nun takımı kalesinde gördüğü 3 golle ligin kalesinde en az gol gören iki takımından biri olarak da dikkat çekiyor. Mağusa Türk Gücü’nde Pote’nin bu maçta oynayıp oynamayacağı belirsizliğini korurken gol dağılımının takıma yansıması ise Teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Lefke 16 Ağustos Stadı’nda saat 14:30’da başlayacak maçı Osman Özpaşa yönetecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu