KıbrısManşetToplum

Limasol Sigorta, Teliş Ltd.’nin tüm hasarını karşıladı

Sigortacılık sektöründe birçok yeniliğe öncülük eden Limasol Sigorta, kurulduğu günden bugüne her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. Ayrıca ardı ardına yaptığı teknolojik yatırımlar ile sigortacılıkta yeniliklerin öncüsü olmaya devam ediyor.

Sosyal Sorumluluk Projelerine de destek olan Limasol Sigorta kadın girişimciler, sportif ve kültürel projelere destek verip bir çok farklı alanda sosyal ve kültürel hayata katkı sağlıyor.

Müşteri odaklı çalışmalarına devam eden Limasol Sigorta Mart ayından meydana gelen yangında oluşan hasarı en süratli şekilde müşterisine ödedi.

Her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve oluşan hasarını en kısa sürede ödeyen Limasol Sigorta bu kez Teliş Ltd.’in hasarını karşıladı. Limasol Sigorta, yangında oluşan 550.000 Euroluk masrafı çek olarak Milli Reasürans ve Trust Capital Reasüreans destekleri ile tazmin etti.

Teliş Ltd. adlı firma yetkilileri ise Limasol Sigorta’ya teşekkürlerini ileterek, her zaman her koşulda yanında olduklarından dolayı memnuniyetlerini belirtip Limasol Sigorta ile kendilerini daha güvende hissettiklerini dile getirdi.

Limasol Sigorta Genel Müdürü Mustafa Seyitler hasar ne olursa olsun Limasol Sigorta’nın müşterinin yanında olduğunu hatırlatarak, “Amacımız müşterilerimize sigorta ve risk danışmanlığı yaparak oluşan hasarların zararlarını en aza indirgenmesini sağlamak, olabilecek hasarlarda da müşterimizin yanında yer alarak hasar sürecinin hızlı bir şekilde sonuçlanmasına yardımcı olmaktır” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu