EkonomiKıbrısManşet

Limasol Sigorta’dan teknoloji atağı

Limasol Sigorta’nın yeni ve özellikli mobil uygulaması, bugün gerçekleştirilen basın toplantısıyla tanıtıldı

Limasol Sigorta’nın yeni ve özellikli mobil uygulaması, bugün gerçekleştirilen basın toplantısıyla tanıtıldı. Bu uygulama ayrıca, ülkemizde gerçek zamanlı olarak çalışan ve login yapılarak kullanılan ilk sigortacılık uygulaması olma özelliğini de taşıyor. Tüm sigortacılık işlemlerinin cep telefonu üzerinden takip edilmesi ve uygulanmasına imkân tanıyan bu sistem, ayrıca KKTC’de bir ilk olma özelliğini taşıyan ‘Acil butonu’nu da bünyesinde barındırıyor.

Acil yardıma ihtiyaç olunan bir anda hasar, arıza, doğal afet gibi durumlarda bu butona basıldığı zaman, lokasyon ve iletişim bilgilerinden müşteriye ulaşan sigorta şirketi, hemen müşterisinin yardımına koşmayı taahhüt ediyor.

Uygulamayı kullanarak, geçerli poliçeler ve kapsamları hakkında bilgi alınabileceği, borç ödemesi yapılabileceği, sigorta teklifi alınabileceği, hasar bildirimi yapılabileceği ve hasar takibi yapılabileceği de belirtilirken, 7/24 uygulama üzerinden işlem yapılabileceği de vurgulandı.

Şu anda android cihaz kullanıcısı müşterilerin playstore üzerinden uygulamaya ulaşma imkanları olduğu, kısa bir süre içerisinde ise ios (iPhone) kullanıcılarının da apple store üzerinden uygulamaya erişebilecekleri açıklandı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu