Diğer SporlarKıbrısManşetSpor

Lions Gençlik Spor Etkinlikleri heyecanı yaşandı

Lions Kulüpleri tarafından geleneksel olarak organize edilen “Lions Gençlik Spor Etkinlikleri”nin bu yıl 8.’si düzenlendi

3 BRANŞTA 8. KEZ DÜZENLENDİ:

Lions Kulüpleri tarafından geleneksel olarak organize edilen “Lions Gençlik Spor Etkinlikleri”nin bu yıl 8.’si düzenlendi.
12 Ağustos Dünya Gençlik günü nedeniyle Mağusa Kale Lions Kulübü, Mağusa Destemona Lions, Mağusa Ravelin Lions, Girne Özgür Ada, İskele Sahil Lions kulübü, Lefkoşa Lider, İskelel Sahil Leo kulüpleri iş birliğinde Okan Erdoğdu organizasyonluğunda düzenlenen etkinlik Glapsides Plajında yapıldı. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapılan etkinlikte plaj voleybolu turnuvası, yüzme maratonu ve kumda heykel yarışması gerçekleşti.

 ŞAMPİYON MELEKLER ANISINA YAPILDI:
Gençlerimiz için güvenli ve sağlıklı bir geleceği sporla sağlamaya yardımcı olmak amacıyla her yıl yapılmakta olan Lions Gençlik Spor Etkinlikleri’nin bu yıl 8.’si kalbimizin en güzel yerinde sakladığımız ve hiçbir zaman unutmayıp, unutturulmayacak olan Şampiyon Melekler Takımı anısına düzenlendi.

SPOR ETKİNLİKLERİ:
8 takımın katılımıyla gerçekleşen plaj voleybolunda oynanan maçlar sonucunda kazananın olmadığı ve tamamen farklı sporcuların kaynaşması amaçlanırken zevkli, çekişmeli ve seyir zevki yüksek karşılaşmalar oynandı. Yüzme yarışmasında 14 yüzücü 3 Km’lik parkurda keyifli ve heyecan dolu anlar yaşattı. Kumdan heykel yarışması ise 5 bölümden oluşurken, katılımcılar tarafından kumdan yapılan motifler oldukça güzel ve ilgi ile takip edildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu