EkonomiGenelKıbrısManşet

Living Town teslime hazır

Crafted Yapı tarafından Alsancak Yeşiltepe bölgesinde inşa edilen villalar göz kamaştırıyor

Crafted Yapı tarafından Alsancak Yeşiltepe bölgesinde inşa edilen villalar göz kamaştırıyor

“CANINIZ İÇİN YAPIYORUZ”… Crafted Yapı’nın Alsancak Yeşiltepe bölgesinde inşa ettiği Living Town villaları göz kamaştırıyor. Proje konusunda şirket tarafından yapılan açıklamada, projenin kaliteli ve lüks yaşamı tek çatı altında buluşturduğu belirtilerek, “canınız için yapıyoruz” denildi. Crafted Yapı tanıtımında, “Müşterilerimizle birlikte hayal ediyoruz. Her işi kendimize yapar gibi özenle tasarlıyoruz. En kaliteli şekilde geleceği inşa ediyoruz. Ve hayalinizi gerçeğe dönüştürüyoruz” deniliyor.

YAŞAM SANATININ ESERİ… Living Town “Yaşam Sanatının Eseri” olarak tanıtılan Living Town projesinde inşa edilen konutların özellikleri ise şöyle sıralandı: A tipi havuz opsiyonlu villalar, B tipi havuzlu villalar, şömine, mutfak ve yemek odası, çamaşır odası yatak odalarında gömme dolap, en-suite ebeveyn yatak odası, her odaya tv ve telefon tesisatı, klima altyapısı, merkezi ısıtma altyapısı, çatıda ısı ve su izolasyonu, gömme rezervuarlı tuvalet, USB girişli priz, özel tasarım asma tavan ve aydınlatma sistemi, cam merdiven korkulukları, iki araçlık yarı açık otopark alanı, uzaktan kumandalı otomatik bahçe kapısı, zeminde 2 ton depo, çatıda 1 ton depo.

BAHÇE VE ORTAK KULLANIM ALANI… Living Town projesinde bahçe detayları ve ortak kullanım alanları en ince ayrıntısına kadar düşünülürken, şu özelliklere dikkat çekiliyor: Tüm bahçe peyzajı çeşitli bitki ve ağaç ekimi, Zen bahçesi, tüm bahçelerde doğal çimlendirme, adım taşları, bahçe aydınlatmaları ve sulama sistemleri. Ortak kullanım alanında; Oyun parkı, süs havuzu, peyzaj ve bitkilerin ekimi, yürüyüş alanı, çevre aydınlatması, oturma bankları ve çardak.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu