KıbrısManşetToplum

Londra Bexley Belediye Başkanı Dourmoush, Gazimağusa Belediye Başkanı Uluçay’ı ziyaret etti

Londra Bexley Belediye Başkanı Ahmet Dourmoush, Gazimağusa Belediye Başkanı Dr. Süeyman Uluçay’ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında yapılan görüşmede, 2 Belediye arasındaki yapılacak işbirliği çalışmaları, Londra’da yapılan bazı uygulamalarla ilgili sistemsel bilgilerin Gazimağusa Belediyesi ile paylaşılması konusu konuşuldu.

Gazimağusa Belediye Başkanı Dr. Süleyman Uluçay konuşmasında, Londra Bexley Belediye Başkanı Ahmet Dourmoush’un ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Birleşik Krallık’ta yerel yönetimler konusunda yapılan pek çok uygulamanın ülkemizdeki belediyeler ile halkla hizmet olarak sunulmasında kendilerine örnek olacağına inandığını söyledi. Başkan Uluçay, Bexley Belediyesi ile Gazimağusa Belediyesi arasında daha geniş iş birlikleri yapılmasını temenni ettiğini de sözlerine ekledi.

Londra Bexley Belediye Başkanı Ahmet Dourmoush ise, Gazimağusa Belediyesi ile iş birliği yapacaklarından dolayı memnuniyetini dile getirerek, 2 Belediye arasında sistemsel çalışmaların yapılacağını söyledi.

Aynı zamanda diğer belediyelere Londra’daki uygulamalar konusunda yardıma hazır olduğunu ifade eden Dourmoush, en önemli şeyin halkla hizmet olduğunu, belediyelere yenilikler getirecek işbirliklerin sürmesi gerektiğini ifade etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu