DünyaKıbrısManşetSpor

Londra futboluna Kıbrıslı kadın eli

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) bünyesinde top koşturan Mehmetçikspor ve Yavruvatan Spor Kulübü’nün başkanlığını iki kadın yapıyor

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) bünyesinde top koşturan Mehmetçikspor ve Yavruvatan Spor Kulübü’nün başkanlığını iki kadın yapıyor.

TTFF I. Lig takımlarından, 43 yıllık geçmişe sahip Mehmetçikspor’un başkanlığını Hamide Sarı, takımın genel sekreterliğini de kızı Özel Sarı yapıyor. İş insanı Hamide Sarı’nın kızı Özer Sarı da kulübün genel sekreteri. Takımları, Londra Futbol Birliği (LTA) Kupa maçlarına katılıyor.

Antrenörlüğünü Enver Çıkıkçıoğlu’nun yaptığı Türk takımı, dünkü karşılaşmasında İngiliz rakibi Enfield United FC’yi 14- 0 gibi farklı bir skorla hezimete uğrattı. İki dönemdir TTFF 2’inci lig takımlarından Yavruvatan Spor Kulübü’nün başkanlığını seçilen Nafiye Horozoğlu da, sadece erkeklerin değil, kadın yöneticilerin de aktif şekilde sporun içinde olmasını istiyor. Ümit Çıkıkçıoğlu’nun yönetim kurulu üyesi olduğu Yavruvatan, dün gerçekleşen dostluk karşılaşmasında Pekünspor’u 10- 0’lık farklı bir skorla geçti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu