Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşet

Londra’nın en dar evine Kıbrıs’tan alıcı çıktı

İngiltere’nin başkenti Londra’da yaklaşık 1,6 metre genişliği ile kentin en dar evi 950 bin sterline satılığa çıktı.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Shepherd’s Bush mahallesinde, bir berber dükkanı ile doktor muayenehanesinin arasında sıkışmış kalmış bu ilginç beş katlı bina aslında Viktorya döneminde bir şapka dükkanıydı.

BBC haberine göre, evi satın almak için Kıbrıs’ta yaşayan bir alıcı emlak şirketi ile temasa geçti. Verilen bilgilye göre, evin alıcısı ‘Hayalimdeki ev’ olarak nitelendirdi. Evi satışa çıkaran emlak ofisinin müdürü David Myers’e göre binanın fiyatı, 19. yüzyıl sonu ve 20. yüzyıl başında inşa edilen bu yapının “Londra tarihinin eşsiz bir parçası” olmasından kaynaklanıyor.

Özellikle farklı ve orijinal evler arayanlar için “eşsiz” bir imkan olduğunu ileri süren David Myers, “Londra’da 1,7 genişliğinde başka bir ev yok. Hiçbiri bu bina kadar eşsiz bir alan, böylesine bireysellik sunmuyor” dedi.

Myers koronavirüs salgını nedeniyle, İngiltere’de daha büyük konutların arandığını ifade ederek, “Belki bu binanın satılması zaman alabilir ama sonuçta şık ve güzel olan bu ev alıcısını bulacak.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu