EkonomiGenelKıbrısManşet

Long Beach’e yeni bir soluk

Riverside Life Residence projesi, “Hayal edebileceğiniz her şey burada” sloganıyla hayata geçiyor

Noyanlar Şirketler Grubu ile Kömürcügil İnşaat’ın ortaklaşa yürüttüğü ilk proje

HER DAİM MUTLULUK… Mimarlık, mühendislik ve inşaat alanlarında toplamda yarım asırdan fazla deneyime sahip Noyanlar Şirketler Grubu ile Kömürcügil İnşaat’ın güçlerini birleştirerek ortaklaşa yürüttüğü ilk projesi Riverside Life Residence, Long Beach’e yeni bir soluk getiriyor. “Hayal edebileceğiniz her şey burada” sloganıyla hayata geçirilen proje, “Her daim mutluluk” vadediyor. Riverside Life’ın müşterilerinin mahremiyeti göz önünde bulundurularak iyi planlanmış mimarisi ve vaziyet planı ile konfor, kalite ve lüksü önemseyenlerin adresi olacağı belirtiliyor.

14,870 M2 YEŞİL ALAN VE REKREASYON ALANI… Riverside Life Residance’ın deniz manzarası ve muhteşem mimarisinin keyfini çıkarırken ailenizin mutluluğuna tanık olup balkonunuzda içeceğinizi yudumlayabileceğiniz huzuru sadece Riverside Life Residence’da bulabilirsiniz. Bu projede spor alanları, parklar, barbekü alanları ve daha fazlasını içerisinde kapsayan 14 bin 870 m2 yeşil alan ve rekreasyon alanları dikkate alınmış ve site sakinlerinin yeşile kavuşması için büyük bir planlama yapıldı.

RİVERSİDE LİFE PROJESİ’NİN ÖZELLİKLERİ… İskele Long Beach’teki Riverside Life Residance konut projesi 23 dönüm üzerine inşa ediliyor ve 5 bloktan oluşuyor. Long Beach’e yürüme mesafesindeki projede tam 810 konut bulunuyor. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve geniş teraslı penthouse seçenekleri sunan Riverside Life Residence konut projesinde cadde dükkânları da var. Açık havuz, kapalı havuz, restoranlar, bar, spa, sinema salonu gibi tüm detayların uygulanacağı proje yüksek kira getirisine sahip ve mükemmel bir yatırım özelliği taşıyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu