DünyaEkonomiGenelManşet

Looney Tunes’tan NFT’ler geliyor: What’s Up Block?

Amerikan film ve eğlence şirketi Warner Bros. ve NFT merkezli sosyal medya şirketi Nifty's'e göre, benzersiz bir Looney Tunes tabanlı blok zinciri programı, yeni bir hikaye için NFT'lerden yararlanacak.

Amerikan film ve eğlence şirketi Warner Bros. ve NFT merkezli sosyal medya şirketi Nifty’s’e göre, benzersiz bir Looney Tunes tabanlı blok zinciri programı, yeni bir hikaye için NFT’lerden yararlanacak. Warner Bros., “Looney Tunes: What’s Up Block?” adlı bir NFT derlemesi yayınlamak için Nifty’s ile tekrar işbirliği yaptığını duyurdu. Duyuruya göre, NFT’ler bir hikaye anlatımı deneyimi aracılığıyla “Looney Tunes serisi için yeni bir yaklaşım” yaratmak için kullanılacak.

Looney Tunes, 1930’da Warner Bros. tarafından başlatılan bir kısa metrajlı animasyon dizisidir. Çizgi filmlerde Bugs Bunny, Porky Pig, Daffy Duck, Wile E. Coyote, Road Runner, Sylvester, Tweety, Foghorn Leghorn, Marslı Marvin ve Tazmanya Canavarı gibi tanınmış animasyon karakterleri yer alır.

Warner Bros., NFT programının Looney Tunes hayranlarının “hikaye ilerledikçe hem dijital hem de ‘gerçek hayatta’ eğlenceli etkinliklere ve oyunlara katılmalarına ve bu arada ödüller ve avantajlar kazanmalarına” izin vereceğini açıkladı.

Ödüller ve avantajlar arasında Looney Tunes ürünlerine özel erişim, daha önce hiç görülmemiş içeriklerin yanı sıra sanal toplantılara erişim ve yeni NFT’ler yer alıyor.

Warner Bros., son zamanlarda “Space Jam: A New Legacy” NFT’leri, Matrix temalı NFT avatarları ve hibrit fiziksel ve dijital DC Comics temalı NFT ticaret kartları dahil olmak üzere bir dizi NFT projesini duyurmuştu. Yaklaşan “Looney Tunes: What’s Up Block?” NFT koleksiyonu ayrıca Tweety’nin 80. yılını kutlayacak ve popüler sarı kanarya, NFT koleksiyonunda yer alan ilk karakter olacak.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu