DünyaKıbrısManşet

Lost’un yıldızı da Covid 19’a yakalandı

Bir döneme damga vuran Lost dizisinin yıldızı Daniel Dae Kim de corona virüse yakalandı

Idris Elba, Tom Hanks, Kristofer Hivju, Indira Varmadagibi, Itziar Ituno gibi ünlü yıldızların ardından bir döneme damga vuran Lost dizisinin yıldızlarından Daniel Dae Kim de corona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.
Güney Koreli yıldız oyuncu Daniel Dae Kim de corona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.
51 yaşındaki oyuncu yaptığı açıklamada, virüs için tanılama yolculuğuna başladığını ve halkın izolasyon yönergelerini izlemesini istediğini dile getirdi.
Test sonucunu aldığında Hawaii’de bulunan ünlü oyuncu, son birkaç hafta New York’taydı ve yeni dizisi New Amsterdam’ın çekimlerine katılmıştı.
Yeni projesinde ironik bir şekilde, bir grip salgını sırasında hastalara yardım etmek üzere işe alınan bir doktoru oynadığını belirten ünlü oyuncu, gerçek hayattaki salgın haberleri arttığında, Hawaii’deki ailesinin yanında döndüğünü doğruladı.
Kim, yaptığı açıklamada; “Covid-19 için pozitif test sonucu aldığımı bildirmek istedim. Bu süre boyunca asemptomatik olduğumu bilmeniz sizin için önemli. Güvende olmak için, eve geldiğimde kendimi bir odada karantinaya aldım ve dinlenmeye çalıştım” diye konuştu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu