Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşet

LTB Başkan adayı Harmancı: “6 Aralık’ta genelde değiştireceğiz, yerelde kalelerimizi koruyacağız”

Stelios
California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı ve başkan adayı Mehmet Harmancı, 6 Aralık seçimleri öncesinde Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) ile sürdürülen iş birliğinin önemine dikkat çekerek, “6 Aralık’ta genelde değiştireceğiz, yerelde de kalelerimizi koruyacağız. Birlikte yöneteceğiz ve bu yolu beraber yürümeye devam edeceğiz” dedi.

 

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı ve başkan adayı Mehmet Harmancı, CTP ile yerel yönetimlerde sürdürülen iş birliğine ve yaklaşan seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

“CTP’Lİ DOSTLARIMIZLA YOL ARKADAŞLIĞI YAPIYORUZ”

 

“Aynı yolu yürüyenler farklı yere varamazlar” diyen Harmancı, LTB’de CTP ile ortak bir anlayış içerisinde hareket ettiklerini belirtti.

 

Belediyeyi Kadri Fellahoğlu’ndan devraldıklarını hatırlatan Harmancı, “LTB’yi Kadri Bey’den devralarak onun bıraktığı yerden ileriye taşımak için çalışıyoruz. Belediyeyi yıkıp yolsuzlukla batıranlara karşı CTP’li dostlarımızla yol arkadaşlığı yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“6 ARALIK HAK VE ADALET İÇİN BİR FIRSAT”

 

Ülkede son 15 günde yaşanan gelişmelerin siyasi iş birliğinin önemini ortaya koyduğunu savunan Harmancı, 6 Aralık seçimlerinin hak ve adalet açısından önemli bir fırsat sunduğunu söyledi.

 

Harmancı, “6 Aralık’ta genelde değiştireceğiz, yerelde de kalelerimizi koruyacağız. Birlikte yöneteceğiz ve bu yolu beraber yürümeye devam edeceğiz” dedi.

 

“CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE OMUZ OMUZA ÇALIŞTIK”

 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de ortak hareket ettiklerini hatırlatan Harmancı, yurttaşların bu birlikteliğe samimi destek verdiğini ifade etti.

 

CTP’nin Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanlığı seçimindeki kararına ve desteğine teşekkür eden Harmancı, “Bir kez daha CTP’ye, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanlığı seçimindeki kararı ve samimi destekleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Harmancı, 7 Aralık sabahı da geleneği sürdüreceklerini belirterek, CTP’li ve TDP’li belediye meclis üyeleriyle birlikte Sanayi’ye gideceklerini, ardından hep birlikte Cumhuriyet Meclisi’ne yürüyeceklerini söyledi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu