KıbrısManşet

LTB Dayanışma ve Eğitim Merkezi hizmet vermeye hazır

Merkez, randevu sistemi ile sivil topluma ücretsiz olarak, özel kişi ve kurumlara da düşük bir bağış karşılığında hizmete açılacak.

Gıynık Gazetesi – Sosyal Medya

LTB Başkanı Mehmet Harmancı sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, sivil toplum örgütlerinin toplantı ve eğitim hizmetlerini gerçekleştirebilecekleri LTB Dayanışma ve Eğitim Merkezi’nin hizmet vermeye başladığını duyurdu.

Eylül ayından itibaren LTB tarafından organize edilecek çeşitli eğitim ve farkındalık çalışmalarının da Dayanışma ve Eğitim Merkezi’nde yürütülmesinin planlandığını kaydeden Harmancı’nın paylaşımı şöyle:
“Mutlulukla duyurmak istediğimiz, özellikle merkez sıkıntısı yaşayan sivil toplum örgütlerimizin toplantı ve eğitim hizmetlerini gerçekleştirebilecekleri LTB Dayanışma ve Eğitim Merkezi hizmet vermeye başlamış durumdadır.
Randevu Sistemi ile Sivil Topluma Ücretsiz Kullanım LTB Dayanışma ve Eğitim Merkezi randevu sistemi ile sivil topluma ücretsiz olarak, özel kişi ve kurumlara da düşük bir bağış karşılığında hizmete açılmış olup; toplanacak bağışlar LTB Sığınma Evi, LTB Elele Kreşi ve LTB Engelsiz Evi’nin ihtiyaçları için kullanılacaktır.
Eylül ayından itibaren LTB tarafından organize edilecek çeşitli eğitim ve farkındalık çalışmalarının da Dayanışma ve Eğitim Merkezi’nde yürütülmesi planlanıyor.
Toplantı veya seminer odasının rezervasyonu https://www.lefkosabelediyesi.org/randevu-al/ linkine girerek gerçekleştirilebilmektedir.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu