GenelKıbrısManşetToplum

Mağusa Belediye Başkanı Uluçay: Eylül’ün ilk haftası ‘Okul Başlıyor Pazarı’ kurulacak

Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay, okulların yakın zamanda açılacağına ve bunun aileler için ciddi bir masraf olduğuna dikkat çekerek, Eylül’ün ilk haftası tüm öğrenci ihtiyaçlarının bulunduğu “Okul Başlıyor Pazarı” kuracaklarını açıkladı.

Uluçay yaptığı açıklamada; yakın zamanda okulların açılacağını hatırlatarak, belediye olarak bölgede bulunan tüm okulların yeni öğrenim yılına hazır olması için sağlık ve temizlik birimleriyle yoğun biçimde çalıştıklarını belirtti.

Uluçay, “Ekonomik durumu ne olursa olsun kuşkusuz ki yaşadığımız pahalılık, bu yıl çocuklarımızın okul ihtiyaçlarını karşılayacak tüm velilerimiz için ciddi bir mesele. Bu şehrin ve bu şehirde yaşayan herkesin dayanışma duygusuna güvenerek belediye olarak bir adım atıyoruz” dedi.

“Eylül ayının ilk haftasında ‘Okul Başlıyor Pazarı’ kuruyoruz”
Eylül ayının ilk haftasında Mağusa Belediyesi’ne ait pazar yerinde “Okul Başlıyor Pazarı” kuracaklarını kaydeden Uluçay, herkesin evinde bulunan, geçmiş yıllarda alınmış, az kullanılmış ve halen kullanılabilir olan veya hiç kullanmılmayan kırtasiye malzemelerini, çanta, cüzdan, defter ve benzeri kırtasiye ihtiyaçlarını belediye bünyesindeki MAGEM’lerde toplayacaklarını ve Eylül’ün ilk haftası düzenleyecekleri “Okul Başlıyor Pazarı”nda çocukların ve ailelerin beğenisine, daha uygun fiyatlarla sunacaklarını dile getirdi.

Uluçay, “Amacımız hem ailelerimizin bütçesine katkı koymak, hem de her çocuğumuzun bu öğrenim yılına daha eşit şartlarda başlamasını sağlamak. Bir çok duyarlı vatandaşımızın bu güzel organizasyona katkı koyacağına eminim. Okul Başlıyor Pazarında satılan tüm ürünlerin geliri Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne bağışlanacaktır. İlk günden beri söylediğimiz gibi bu şehirde birliği, beraberliği ve dayanışmayı büyüteceğiz” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu