KıbrısManşet

Mağusa Mesarya ve Young Professionals Cyprus Virtual Lions Kulüpleri, “Görev Devir Teslim Töreni”i düzenledi

Mağusa Mesarya ve Young Professionals Cyprus Virtual Lions Kulüpleri, Osman Ağa Kültür Evi'nde "Yeni Yönetcilere Görev Devir Teslim Töreni" düzenledi.

Mağusa Mesarya ve Young Professionals Cyprus Virtual Lions Kulüpleri, Osman Ağa Kültür Evi’nde “Yeni Yönetcilere Görev Devir Teslim Töreni” düzenledi.

Girne Ada Lions Kulübü’nden Ayça Palaz’ın Tören Yönetmeni olduğu geceye 60’dan fazla davetli katıldı.

Ln. Şükrü Demirbaş kulüp başkanlığı görevini Ln. İnanç Genç’e, Ln. Fikret Şendil ise görevi Ln. Arda Çileker’e temsili olarak devretti.

Görevi devreden her iki başkan tören sırasında yaptıkları konuşmada bir yıl boyunca almış oldukları destek için üyelere teşekkür etti. Mevcut başkan ve Yönetim Kurullarının görev süreleri resmi olarak 30 Haziran gecesi sona eriyor.

Mağusa Mesarya ve Nicosia New Generation Lions Kulüplerinin sponsorluğunda kurulan Cyprus Virtual Lions Kurucu Başkanı Fikret Şendil, görev süresi boyunca Rehber Lion olarak Cyprus Virtual’a destek veren İnanç Genç ve Anıl Meryem Altuğ Bilir’e teşekkür plaketi sundu ve bir konuşma gerçekleştirdi. Cyprus Virtual Lions’un Fransa’daki La Semillante Lions Kulübü ile ‘Dostluk Belgesi’ imzalama kararı aldıklarını belirterek, Kıbrıs Türk Lions Hareketi’ne ve ülkemizin uluslararası ilişkilerine katkı sağlamayı hedeflediklerini duyurdu.

1 Temmuz tarihinde başkanlık görevini devralacak olan Arda Çileker ve İnanç Genç ise mevcut dönem başkanları ve üyelere teşekkür ederek, toplum hizmeti çalışmalarına katkı sağlamaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu