KıbrısManşetToplum

Mağusa Spor Akademisi Derneği’nden Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne destek

Mağusa Spor Akademisi Derneği, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne mali yardımda bulundu

Mağusa Spor Akademisi Derneği, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne mali yardımda bulundu. Şampiyon Melekler adına orta eğitim kampüs yapımı için büyük bir çaba içerisine giren dernek adına çeki Dernek Genel Sekreteri Osman Akın teslim aldı.

“Toplumsal Dayanışmayı Sürdürmeliyiz”
Yardım çekini Mağusa Spor Akademisi Kadın futbol takımı ve Voleybol kız takımları adına derneğe teslim ettiğini vurgulayan başkan Ahmet Ogan, toplumsal dayanışmanın sürdürülmesi adına bu adımı attıklarını söyledi. Ogan, derneğin Gazimağusa’da yapılması için düğmeye bastığı okul için katkı koyduklarını belirterek kaybedilen evlatlarımız arasında akademimizde Voleybol oynayan 5 evladımızı olduğunu hatırlatarak, evlatlarımızın anılarının yaşatılması için gereken her türlü katkı ve desteği vereceklerini, amaçlarının, evlatlarımızın, hocalarımızın ve velilerimizin ismini yaşatmak olduğuna vurgu yaptı.

“Hayal Ettiğimiz Orta Eğitim Kampüsü Tamamlamak”
Dernek adına dayanışma çekini teslim alan Osman Akın, özel bir akademi olan Mağusa Spor Akademisi, başkanı Ahmet Ogan şahsında yönetici ve hocalarına teşekkür ettiğini belirtti. Akın, Mağusa Spor Akademisi’nin toplumsal dayanışmaya verdiği desteğin önemine vurgu yaparken, Aileler olarak amacımız ülkemizde hayal edilen orta eğitim kampüsünün tamamlanması ile birlikte kaybettiğimiz çocuklarımız, hocalarımız ve velilerimizin ismini yaşatarak gelecek nesillere önemli bir eser bırakmak istediklerini belirtti. Aileler olarak en büyük motivasyonumuz bu yönde olduğunu belirten Osman Akın her şeyi devletten beklemeden ciddi bir bütçe oluşturmak için çalıştıklarını, yapılan ve yapılacak olan yardımlar da hayalin gerçekleşmesine katkı koyulacağı düşüncesinde olduğunu söyledi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu