GenelKıbrısManşet

Mağusa, Yeniboğaziçi, Vadili ve Lefkoşa’da cenaze töreni var

Türkiye’deki deprem felaketi sırasında depremin etkili olduğu illerde olan Kıbrıslı Türklerin vefat haberleri ülkeyi yasa boğdu. Cenazelerimizin enkaz altında çıkarılması sonrasında ülkeye gelişleri devam ediyor.

Bugün Adıyaman’daki felakette kaldıkları otelin enkazında hayatlarını kaybeden Gazimağusa Türk Maarif Koleji takımı voleybolcularının cenazeleri olacak. Gazimağusa Lala Mustafa Paşa Cami’nde kılınacak öğle namazı ile Hasan Bilgen, Mehmet Arif Altak, Aykan Ekiz, Nehir Çevik ve Özgür İçme son yolculuğuna uğurlanacak. İkindi namazı sonrası defnedilecekler şöyle: Acı haberleri peşi sıra gelen öğrencilerimiz Selin Karakaya, Serin İpekçioğlu, Pamir Konuklu, Atakan Celal Konuklu, Hayal Gençalioğlu Lala Mustafa Paşa Camii’nde kılınacak ikindi namazı sonrası Gazimağusa’da defnedilecek Aras Aktuğralı’nın da naaşı Gazimağusa Belediye Kabristanlığı’nda defnedilecek.

Dağlı ailesi Yeniboğaziçi’nde defnedilecek Nazife Dağlı ve kızları Mülkiye ile Abide Dağlı’nın cenazeleri de Yeniboğaziçi Yeni Camisinde kılınacak cenaze namazına müteakiben Yeniboğaziçi kabristanlığında ebedi istirahatlerine defnedilecekler. İbrahim Yakula Vadili’de son yolculuğa çıkacak Kafiledeki yönetici İbrahim Yakula’nın cenazesi de köyü Vadili’de defnedilecek. Öğle namazına müteakip İbrahim Hoca Vadili kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacak Arkan çifti Lefkoşa’ya gömülecek Hatay’da Lefkoşa’da yaşayan Sedat Simavi Endüstri Meslek Lisesi emekli öğretmenlerinden Atay Arkan ve eşi Fatma Arkan ile birlikte Hatay’daki depremde hayatını kaybetti. Arkan çifti bugün öğle namazına müteakip Lefkoşa Kabristanlığı’nda son yolculuğuna çıkacak

Diğer Haberler

Başa dön tuşu