KıbrısManşetSağlık

Mağusa’da 1 taksici pozitif, 2 taksici temaslı

Gazimağusa genelindeki artan vakaların çoğunun öğrenci olduğu bilgisini aldıklarını belirten Biberoğlu, taksicilerden hijyen kurallarına titizlikle uymalarını talep etti

Gazimağusa Taksiciler Birliği Başkanı Muhammet Biberoğlu, Sosyal medya hesabındna yaptığı paylaşımla kamuoyunda ‘Mağusa’da 2 taksici pozitif çıktı’ şeklinde duyurulan haberlere düzeltme yaparak pozitif çıkan taksici sayısının şuan 1 olduğunu ve diğer 2 taksicinin temaslı olup test sonuçlarının beklendiğini duyurdu.

Gazimağusa genelindeki artan vakaların çoğunun öğrenci olduğu bilgisini aldıklarını belirten Biberoğlu, taksicilerden hijyen kurallarına titizlikle uymalarını talep etti.

Biberoğlu’nun sosyal medyadan yaptığı paylaşım şöyle:

“Tüm taksicilerin dikkatine! Ne yazık ki bugün 1 meslektaşımız pozitiftir.2. meslektaşımız temaslıdır test sonucu bekleniyor. Özellikle Mağusa bölgesinde artan vakaların çoğunluğunun öğrenci olduğu bilgisini aldık. Maskenizi takın ve aradaki paravanınızı takın (mecburidir). Para alışverişinde ellerinizi mutlaka dezenfekte edin. Lütfen aracınızı her müşteriden sonra dezenfekte edin… Mümkün olduğu kadar camlarınızı kapatmayın. Biliyorsunuz sektörümüz bir daha kapanmayı kaldıramaz. Pozitif olan meslektaşlarımıza acil şifalar diliyoruz… Herkese sağlıklı günler.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu