KıbrısManşet

Mağusa’da bozuk kaldırım nedeniyle yere düşen Münüfe Nevzat feci şekilde yaralandı

Akademisyen Raziye Nevzat’ın annesi Münüfe Nevzat, bugün sabah saatlerinde Mağusa’da bozuk kaldırım yüzünden yüz üstü düşerek el bileğini kırdı. Annesinin yaşadığı üzücü kaza nedeniyle sosyal medyada isyan eden Raziye Nevzat, annesinin yüzünün tanınmaz hale geldiğini de ifade etti


Akademisyen Raziye Nevzat’ın annesi Münüfe Nevzat, bugün sabah saatlerinde Mağusa’da bozuk kaldırım yüzünden yüz üstü düşerek el bileğini kırdı. Annesinin yaşadığı üzücü kaza nedeniyle sosyal medyada isyan eden Raziye Nevzat, annesinin yüzünün tanınmaz hale geldiğini de ifade etti. Münüfe Nevzat’ın yaşadığı talihsiz kaza, geçtiğimiz hafta Dereboyu’nda benzer bir şekilde düşerek ayağı kırılan Hatice Soy’un başından geçen olayı hatırlattı.

“Bugün saat 11.10 civarında, Mağusa’da geçen seçimden beri yapılmayan yollarınız, yerinden çıkan kaldırımlarınız yüzünden 70 yaşındaki annem düşüp yüzünü vurdu. El bileği şu an kırık, yüzü gözü tanınmaz halde. Bu ülkede kaldırımda yürümek bile hakkımız değil. Ne kadar beddua etsem içimdeki öfkeyi anlatmam mümkün değil. Bu ülkede insanca yaşamak mümkün değil. Hepimiz bir yerde, bir şekilde bedelini ödeyeceğiz” diyerek yaşadığı öfkeyi dile getiren Raziye Nevzat, “Bu ülke bozuntusunda anneme ilk yardımı yapan, acil müdahalede bulunan Gazimağusa Devlet Hastanesi doktor, hemşire, yönetim ve personeline tüm ailem adına teşekkür ederim” dedi.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu