Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

Mağusa’da denizde cansız bedeni bulunan 26 yaşındaki Ahsen Nur Kilitçioğlu’nun otopsisi tamamlandı

Mağusa’da dün sabah Silver Beach bölgesinde denizde cansız bedeni vatandaşlar tarafından bulunan Ahsen Nur Kilitçioğlu’nun otopsisi tamamlandı. Lefkoşa Hastanesi Adli Tıp Uzmanı Doktor İdris Deniz tarafından gerçekleşen otopside genç kadının ölümünde şüpheli bir bulguya rastlanmadı.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

DEVRİM DEMİR
Mağusa’da dün sabah Silver Beach bölgesinde denizde cansız bedeni vatandaşlar tarafından bulunan Ahsen Nur Kilitçioğlu’nun otopsisi tamamlandı. Lefkoşa Hastanesi Adli Tıp Uzmanı Doktor İdris Deniz tarafından gerçekleşen otopside genç kadının ölümünde şüpheli bir bulguya rastlanmadı.

GIYNIK Gazetesinin güvenilir kaynaklardan edindiği bilgide, Kİlitçioğlu’nun ölüm nedeni ‘Beyin kanaması ve suda boğulma’ olarak polis kayıtlarına geçti.
Gazetemizin güvenilir kaynaklardan edindiği bilgide, genç kadının sahile ölmeden bir gün önce gittiği olay yerinde sandalyesi, battaniyesinin emare olarak alındığı öğrenildi. Vücudunda tespit edilen morlukların düşmeye bağlı olduğu öğrenilirken, olay yerinde yapılan incelemelerde genç kadının bulunduğu noktada kayalıklar tespit edildi. Sahilde geniş çaplı yapılan incelemelerde, ayak izlerinin hayatını kaybeden Ahsen’e ait olduğu belirlenirken, kayalıklardan düşerek başını çarptığı üzerinde duruluyor.

NOTLAR BULUNDU…
Polise yakın kaynaklardan edindiğimiz bir başka bilgide Kilitçioğlu’nun aracında yapılan aramada bir çok not ve günlüğü emare olarak alındı. Son zamanlarda yaşadıklarını günlüğüne yazan genç kadının hayatından sıkıldığına dair notlarda tespit edildi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu