GenelKıbrısManşetSpor

Mağusa’da liderin maçı

Aksa Süper Ligi 7. hafta cumartesi günü bir diğer maç Mağusa’da oynanacak. Mağusa Türk Gücü ile Çetinkaya takımları karşı karşıya gelecek.

Kağıt üzerinde maçın favorisi Mağusa Türk Gücü ve hatta averajı yükseltme maçı olarak görülse de Mağusa ekibi açısından karşılaşmanın zor geçeceği kanaatindeyiz. Mağusa Türk Gücü ligde oynadığı son 6 maçta 16 puanlık bir performans gösterdi. Mağusa ekibi zayıf görülen rakibi karşısında farklı galip gelerek gol averajı ile bulunduğu liderlik koltuğundaki yerini ve yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor.

Sarı yeşilli takımda Pote’nin durumu ise belirsizliğini koruyor. Ali Oraloğlu’nun bu maçtaki en büyük kozu son zamanlarda yükselen form grafiği ile dikkat çeken Şenol Şoför olacak. Çetinkaya ligde oynadığı son Miracle Değirmenlik karşılaşmasında iyi bir mücadele göstermiş bulduğu pozisyonları değerlendirememişti. Sarı kırmızılı ekip zorlu rakibi karşısında sürpriz yapmanın planlarını yapıyor. Çetinkaya deplasmanda oynadığı son 3 lig maçında mağlup olurken güçlü rakibi karşısında puan alarak dış sahada ilk puanını almak istiyor. Sarı kırmızılı teknik ekip bu maçta Mane’den de patlama bekliyor. Mağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda saat 14:30’da başlayacak maçı Mustafa Öztugay yönetecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu