Diğer SporlarFutbolKıbrısManşetSpor

Mağusa’da liderlik hesapları

Aksa Süper Ligde 5. hafta cumartesi seansındaki bir diğer maç Doğu'da oynanacak.

Aksa Süper Ligde 5. hafta cumartesi seansındaki bir diğer maç Doğu’da oynanacak.

Mağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda Mağusa Türk Gücü ile CB Gençlik Gücü takımları karşı karşıya gelecek. Ligde oynadığı son 4 lig maçında 10 puan toplayan namağlup son şampiyon Mağusa Türk Gücü kendi sahasında oynayacağı bu maçtaki tek hedefi galibiyet üzerine.

Aynı gün ve aynı saatte lider Yenicami’nin Cihangir ile zorlu bir maça çıkacak olması ve bu maçta olası puan kaybetmesi galip gelmesi durumunda Mağusa ekibini maç fazlasıyla lider yapabilir. Rakibinin son zamanlardaki kötü gidişinden dolayı bunu kullanmak isteyen Ali Oraloğlu ekibi bu maçta hata yapmak istemiyor.

Son 2 lig maçında mağlup olan ve bu 2 maçta kalesinde 6 gol gören CB Gençlik Gücü’nde moraller oldukça düşük. Son 4 lig maçında 1 galibiyet alan yeşil beyazlı takım 3 puanla 12. sırada bulunuyor. Zor deplasmandan puan veya puanlar almak isteyen başkent ekibi üzerindeki kara bulutları da bir nebze dağıtmak istiyor.

Niyazi Göksun açısından da oldukça zor geçecek maçta hocanın bu karşılaşmadaki en büyük kozu ligde 4 maçta 5 gol atan ve gol krallığı yarışında zirvede olan Zımbabve’li yıldız golcü Mashumba olacak.

Mağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda saat 15:30’da başlayacak maçta Hüseyin Özkan düdük çalacak.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu