KıbrısManşet

Mahalleli kirletti, muhtar temizledi

Muhtar Eminoğlu, belediye işçileri çöpleri aldıktan sonra mahallelinin bölgeyi tekrar çöplerle doldurması üzerine çöpleri kendi elleriyle temizledi.

Gıynık Gazetesi – Sosyal Medya

Lefkoşa Kafesli Mahallesi Muhtarı Muhtar Eminoğlu, Lefkoşa Türk Belediyesi’nin temizlik yaptıktan hemen akabinde mahallenin çöpleri konteynerin hemen dışına atmasına tepki koymak amacıyla çöpleri kendi temizledi.

Kafesli Muhtarı Eminoğlu, mahalleliyi duyarlı olmaya davet ederken, konunun sağlık ve hijyen olduğunu bölge halkına tekrardan hatırlattı.

Eminoğlu’nun paylaşımı şu şekilde:

“Lefkoşa kafesli mahallesi muhtarı olarak bu manzaradan rahatsız olduğum için halkın çöp bidonuna değil yere attığı çöpleri temizlemeye çalışıyorum LTB bu sabah çöpleri temizleyip ve çöp kovasını boşalmasına rağmen takip ettim 1 saat sonra maalesef bölge halkı çöpleri yere atarak yine kirletti hem kirletiyoruz sonra da dönüp belediyeden şikayetçi oluyoruz belediye görevini yapıyor ama çok üzgünüm halk görevini yapmıyor önemli olan bu konuda daha duyarlı olmamız gerekiyor  mahallemizi ne kadar temiz tutarsak hem görsel hem sağlık konusunda kendi kendimizi korumuş oluruz lütfen bölgemize sahip çıkalım saygılarımla”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu